Uutiset

Kasvinsuojeluaineita vuorokauden ympäri

YARA on tuomassa asiakkailleen vuorokauden ympäri toimivan tuotteittensa myynti- ja noutopalvelun nimeltään YARACON 247. Konseptilla on tarkoitus parantaa tuotteiden saatavuutta ja tuotteiden toimitusvarmuutta.
YaraCon 247 - konseptia testataan merikonttiin sijoitetulla mobiililla kasvinsuojeluaineiden myyntipisteellä.

Konsepti on osa Yara Digital Farming -yksikköä, jonka suorittamassa maatalouden digitalisoinnin kehitystyössä ovat mukana muun muassa kansainvälinen tietoteknologian jätti IBM ja kotimainen sääasema ja anturiteknologiaa tuottava Vaisala.

Konseptin testaamiseksi on rakennettu prototyyppikontti, joka on ilmastoitu tuotteiden säilyvyyden takaamiseksi. Konttiin pääsee sisälle vuorokauden ajankohdasta riippumatta asiakaskohtaisella avainkortilla tai puhelinsovelluksella. Tuotteiden tunnistus tapahtuu RFID-sirujen avulla. Asiakkaan valitsemat tuotteet luetaan kontin sisällä olevassa ympäristön signaaleilta eristetyssä lukutilassa, jonka jälkeen asiakas hyväksyy näyttöpäätteen ehdottaman tuotelistan oikeaksi, lisää mahdolliseen viitteen ostoksilleen ja poistuu ostamiensa tuotteiden kanssa. Laskutus tapahtuu sähköisesti avainkortilla tunnistetun käyttäjän, Yaran tai Yaran jälleenmyyjän kanssa, tekemän laskutussopimuksen mukaan.

Toistaiseksi myytävät tuotteet ovat pienempiä pakkauksia, kuten torjunta-aineita ja lehtilannoitteita. Suomi toimii testialustana kokeilulle ja ensimmäinen prototyyppikontti kiertää Suomea kesän aikana. Kontti on nähtävissä myös Okra-maatalousnäyttelyssä.

Faktan otsikko

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse a maximus nisi. Curabitur commodo felis in pulvinar semper. Etiam suscipit elementum accumsan. Suspendisse vehicula mollis nisl, non pulvinar massa rutrum in. In euismod metus et erat dapibus aliquam. Maecenas sit amet ligula nec dui congue tincidunt vel sit amet erat. Suspendisse eget dignissim enim. Morbi commodo lectus id eros interdum euismod. Sed ac libero sit amet justo ultricies dapibus a id nisl.

Aiheet Yara
Lue lisää