Traktorit

Työleveyttä pienellä teholla - Major 800 SM -kesantomurskain

Irlantilaisvalmisteiset Major-kesantomurskaimet tulivat Hankkijan myyntiin noin kaksi vuotta sitten. Kokeilimme viime kesänä valmistajan kapeampaa offset-kesantomurskainta.
Kun pelto on kostea ja käännökset jyrkkiä, kannatinjalas jättää selvät jäljet pellon pintaan. Tästä ei tosin kesantopellolla ole juuri haittaa. Kannatinpyörät toimisivat kosteissa oloissa paremmin, mutta lisäisivät turhaan koneen painoa.

Majorin offset-murskainta on saatavilla kahdella eri työleveydellä. Molempien koneiden runko on sama, 900-mallin 30 senttiä leveämpi työleveys on toteutettu pidemmillä terillä ja siirtämällä roottoreita kauemmas toisistaan. Kokeillun murskaimen työleveys oli 2,4 metriä.

Leveämpi malli painaa 90 kiloa enemmän, minkä vuoksi valitsimme 75-hevosvoimaisten traktoreiden pariksi kapeamman mallin.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää