Tekniikkaa ja tietoa

Kovia aikoja - Traktoreiden myyntiluvut vuonna 2015

Traktoreiden myyntiluvut ovat laskeneet maailmanlaajuisesti jopa kymmeniä prosentteja markkinasta riippuen. Toisaalta on hyvä muistaa, että vuosi 2013 oli maatalouskonealan kaikkien aikojen huippuvuosi niin myyntilukujen kuin -tulojenkin valossa tarkastellen.
New Holland on Euroopassa suosittu merkki. NH on markkinajohtaja useissa maissa, kuten Italiassa, Portugalissa ja Sloveniassa.

VDMA:n, eli Saksan kone- ja laitevalmistajien yhdistyksen mukaan vuonna 2013 maatalouskonealan myynti kasvoi maailmanlaajuisesti 103 miljardiin euroon. Vuonna 2014 kokonaismyynti laski 2 miljardilla 101 miljardiin euroon. Viime vuoden viralliset myyntiluvut eivät ole vielä selvillä, mutta VDMA:n ennusteen mukaan alan kokonaismyynti oli vuonna 2015 91 miljardia euroa, mikä tarkoittaa noin 10 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää