Rakentaminen ja energia
Pikakokeilu

Rojut rännistä - iRobot Looj 330 -räystäskourujen puhdistusrobotti

Räystäskourusta kuuluu kolinaa ja suhinaa. Vesi ja lehdet lentävät pirteässä kaaressa kohti maankamaraa. Onko katolle eksynyt vesimyyrä tai orava? Ei, se on räystäskourujen puhdistamiseen suunniteltu iRobot Looj -robotti.
Koururobotti vähentää katolla ja tikkailla kiipeilyä. Laitteen voi laittaa liikkeelle rännin toisesta päästä ja noutaa alas toisesta.

Räystäskourujen puhdistaminen kuuluu niihin ikävämpiin pihapuuhiin. Askaretta on helppo lykätä hallaan saakka, minkä jälkeen lehdet ja muu roina pitää irrotella jäähakulla. Korkeilla ja jyrkillä katoilla kourujen puhdistamiseen liittyy myös selvä turvallisuusriski. Pitkävartiset ränniharjat ja puhdistimet toimivat ainoastaan matalilla katoilla. Kuluttajien ulottuville on kuitenkin saapunut myös iRobot-räystäskourujen puhdistusrobotti, joka vähentää katolla ja tikkailla könyämistä oleellisesti.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää