Rakentaminen ja energia
Pikakokeilu

Konemiehen pilkekone - Pilkemaster SMART 1

Polttopuiden tekeminen koneen ohjaamossa istuen kuulostaa mukavalta ajatukselta. Koneviesti kokeili Pilkemasterin etukuormaimeen kytkettävää SMART 1 -pilkekonetta pienkuormainkokeilun yhteydessä.
Giant D337T-mallin työpaino oli riittävä SMART1:n liikutteluun ja rankojen lajitteluun, mutta aisa ylhäällä puiden halkominen suoraan korkealaitaiseen peräkärryyn ei tuntunut riittävän vakaalta, joten puut tehtiin ensin traktorin etukuormaajaan maan tasalle.

Agromaster Oy:n valmistama Pilkemaster SMART1-pilkekone herättää mielenkiinnon ulkonäöllään ja on käyttötavaltaan tavanomaisesta poikkeava. Smartia ei kytketä traktorin nostolaitteisiin, vaan pienkuormaajan tai traktorin etukuormaimeen. Smart voidaan kytkeä myös kaivinkoneen puomiin. Katkaisu ja halkaisu tehdään suoraan klapisäkkiin, konttiin tai perävaunuun.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää