Asiakaspalvelu

Koneviesti-lehti

18 kertaa vuodessa ilmestyvässä Koneviestissä on yhteensä yli 2 000 sivua monipuolista ja puolueetonta tietoa koneista ja tekniikasta, huollosta, korjauksesta, urakoinnista sekä rakentamisesta.

Koneviestillä on ammattimainen ote. Hyvän erikoislehden avulla pidät yllä ammattitaitoasi ja pysyt mukana teknisen alan kehityksessä. Koneviestin lukijoista 68 % on lukenut lehteä yli 10 vuotta.

Koneviestin voi tilata painettuna lehtenä tai sähköisenä näköislehtenä. Painetun lehden voi tilata joko kätevänä kestotilauksena, jolloin tilaukseen kuuluu myös verkkopalvelun käyttöoikeus eli maksullisten artikkelien sekä näköislehden ja arkiston lukuoikeus tai määräaikaisena tilauksena, joka päättyy automaattisesti. 

Sähköisen näköislehden tilaukseen sisältyy verkkopalvelun rajaton lukuoikeus ja sen voi tilata joko kestotilauksena tai määräaikaisena tilauksena. 

Tutustu Koneviestin tilausvaihtoehtoihin

Kestotilaajan edut vuonna 2018

Kestotilaajana saat lehden kotiisi kannettuna, eikä tilauksen uusimisesta tarvitse huolehtia, sillä kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat. Kestotilaus laskutetaan sovituin laskutusvälein. Voit myös halutessasi muuttaa seuraavan laskutusjakson pituutta ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Kestotilaajana luet lehtesi myös Koneviestin verkkopalvelusta pöytäkoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta milloin ja missä vaan.

Kestotilaajan etuja ovat:​

 • edullisempi tilaushinta kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta
 • rajaton lukuoikeus kaikkiin koneviesti.fi:ssä oleviin maksullisiin sähköisiin palveluihin eli artikkeleihin, näköislehtiin ja arkistoihin
 • painetun lehden osana neljä kertaa vuodessa julkaistava bioenergia-alan ykkösjulkaisu, BioEnergia, joka käsittelee bio- ja kierrätyspolttoaineiden tuotantoa, energian tuotantoa ja -kilpailukykyä sekä ympäristövaikutuksia ja alan yrittäjyyttä
 • 2 maksutonta rivi-ilmoitusta (maksimissaan 5 riviä / ilmoitus)  vuoden aikana painetun Koneviestin Lukijan kauppapaikalle.
 • automaattinen osallistuminen vuosittaiseen Suurarvontaan.

Koneviestin verkkopalvelu eli sähköiset palvelut

Artikkelit koneviesti.fi:ssä

Lähes kaikki painetuissa Koneviesteissä olevat jutut julkaistaan myös koneviesti.fi-verkkosivustolla. Artikkelit-osiossa olevista jutuista kirjautumattomille lukijoille esitetään ainoastaan kooste jutun sisällöstä. Tässä osiossa olevien juttujen lukeminen kokonaisuudessaan edellyttää sivustolle kirjautumista.

Lukeaksesi artikkelit kokonaan sinulla tulee olla lukemiseen oikeuttava tilaus ja sinun tulee kirjautua sivustolle

Koneviestin  näköislehti

Näköislehteä voit lukea tietokoneen selaimella. Mobiililaitteissa tarvitset näköislehden lukemiseksi erikseen ladattavan sovelluksen. Voit ladata sovelluksen Android-laitteille Google Playsta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellusten lataaminen on maksutonta. Windows-laitteille sovellusta ei valitettavasti ole ladattavissa.

Lukeaksesi näköislehtiä sinulla täytyy olla lukemiseen oikeuttava tilaus sekä verkkopalvelun käyttäjätunnukset. 

Koneviestin arkistot

Koneviestin arkistoja pääset käyttämään koneviesti.fi –verkkosivuston kautta. Verkossa olevista arkistoista löytyvät kaikki Koneviestissä julkaistut artikkelit vuodesta 1999 eteenpäin. Vanhemmista arkistoista (1999-2005 sekä 2006-2015) voit etsiä juttuja sanahaulla tai ilmestymispäivän perusteella, uusimmassa arkistossa (2015 alkaen) voit tehdä hakuja myös aihealueen, juttutyypin tai lehden numeron perusteella.

Arkistojen käyttö edellyttää niiden lukemiseen oikeuttavaa tilausta ja sinun tulee kirjautua sivustolle

Omat tiedot

Omat tiedot –osiosta löydät asiakkuuteesi sekä tilauksiisi liittyviä tietoja, joita voit myös muokata kätevästi verkossa. Omissa tiedoissa voit:

 • muokata käyttäjätunnustasi, salasanaasi, yhteystietojasi ja antamiasi suostumuksia
 • tehdä tilapäisen tai vakituisen osoitteenmuutoksen
 • keskeyttää painetun lehden jakelun tilapäisesti.

Nähdäksesi omat tietosi sinun tulee kirjautua sivustolle

Vastuu sisällön toimittamisesta

Koneviesti toimitetaan force majeure-varauksin (lakko, tuontannolliset häiriöt yms.). Koneviesti ei suorita hyvitystä lakon tai muun ylivoimaisen esteen takia julkaisematta jääneistä lehdistä.

Koneviesti ei edellä esitetyn lisäksi korvaa tilaajalle jakeluhäiriöstä tai lehden toimittamatta tai ilmestymättä jättämisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai välittömiä tai välillisiä vahinkoja.

Arvonnat

Suurarvonta 2018

Viestilehdet Oy järjestää vuosittain suurarvonnan, jonka palkintona vuonna 2018 on Hyundai KONA 4WD 1.6 T-GDI Style -henkilöauto, jonka arvo on n. 35 000,00 euroa.

 

Arvonnan säännöt

Viestilehdet Oy järjestää Suurarvonnan, jonka palkintona on Hyundai KONA 4WD 1.6 T-GDI Style -henkilöauto, arvo noin 35 000 €. (sis. autovero + toimituskulut 600 € + talvirengaspaketti 2300 €). Palkinnon kuva, ilmoitetut varusteet ja tarkka hinta perustuvat materiaalin tuotantohetkellä saatavana oleviin tietoihin. Viestilehdet Oy valitsee Hyundai KONA -palkintoauton arvontahetken tuotevalikoimasta. Kuvan auto erikoisvarustein. Arvonta suoritetaan 11.12.2018 ja siihen osallistuvat kaikki arvontahetkellä voimassaolevien Viestilehdet Oy:n lehtitilausten maksajat sekä kaikki 30.11.2018 mennessä saapuneet arvontaan oikeuttavat vastaukset. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajaan otetaan yhteys henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan tulos julkaisemissaan lehdissä ja sähköisissä tuotteissa. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Arvontojen voittajia

 • 11.12.2017 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 35 000 euron arvoinen Hyundai IONIQ hybrid DCT Style -henkilöauto. Auton voitti ARVO KOTILA Björkbodasta.
 • Vuoden 2017 Koneviestin rekkakiertueen arvontapalkintona oli Polaris Sportman 570 EFI 4x4 T3b -mönkijä, arvo 10 590,00 euroa. 23.10.2017 arvotun palkinnon voitti Kari Sammi, Kovesjoelta.
 • 12.12.2016 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 43 000 arvoinen Hyundai Tucson 4WD 1.6 T-GDI 6MT Style -henkilöauto. Auton voitti LEENA REKOLA Eurasta.
 • 14.12.2015 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 37 000 euron arvoinen Hyundai i40 Wagon 1,7 CRDi 100 kW 6AT Comfort Plus –henkilöauto. Auton voitti VILJO PALM Hartolasta.
 • vuoden 2015 Koneviestin rekkakiertueen arvontapalkintona oli Can-Am Outlander 500 DPS T3 –traktorimönkijä, jonka arvo on noin 8 990 euroa. Palkinnon voitti TAPANI KINNUNEN Heinävedeltä. 
 • 15.12.2014 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 39 000 euron arvoinen Hyundai ix35 4WD 2,0 CRDi –henkilöauto. Voittajalle on ilmoitettu voitosta ja auto on luovutettu hänelle tammikuussa 2015.
 • 16.12.2013 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 38 000 euron arvoinen Hyundai i30 Wagon -henkilöauto. Auton voitti PENTTI PAAKKALA Hyvinkäältä.
 • 17.12.2012 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 34 000 euron arvoinen Hyundai i40 Wagon -henkilöauto. Auton voitti VESA NISSINEN Rautalammilta.
 • 15.12.2011 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 34 000 euron arvoinen Hyundai ix35 aWD -nelivetomaasturi. Sen voittivat RAUNO JA TIINA VALTANEN Loimaalta.

Onnea voittajille!