Asiakaspalvelu

Ohjeita

Käyttäjätunnukset

Painetun Koneviestin kestotilaajana tai Koneviestin sähköisten palveluiden tilaajana sinulla on lukuoikeus kaikkeen koneviesti.fi:ssä olevaan sisältöön (artikkelit, arkistot ja näköislehdet). Lisäksi voit tehdä muutoksia yhteystietoihisi sekä tilauksiisi liittyviin asioihin koneviesti.fi:n Omat tiedot -osiossa.

Digipalvelujen käyttöä varten tarvitset käyttäjätunnukset. Jos olet Koneviestin ohella myös Maaseudun Tulevaisuuden tai Aarre-lehden tilaaja, pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla käyttöoikeuksiesi puitteissa näidenkin lehtien sähköisiin palveluihin.

Käyttäjätunnusten aktivointi

1. Siirry käyttäjätunnusten aktivointisivulle.

2. Anna asiakasnumerosi ja postinumerosi. Klikkaa Jatka-painiketta.

3. Täydennä omat tietosi ja määrittele haluamasi salasana. Muista hyväksyä myös käyttöehdot. Klikkaa Aktivoi tunnus-painiketta.

4. Saat vahvistuksen käyttäjätunnusten aktivoinnista. Klikkaamalla Jatka-painiketta voit siirtyä Viesti-tilille. Voit myös halutessasi sulkea vahvistussivun.

Käyttäjätunnuksesi ovat siis sähköpostiosoitteesi ja itse määrittelemäsi salasana. Niillä voit jatkossa kirjautua verkkosivustolla, näköislehteen sekä Viesti-tilille. 

Jos unohdat salasanaasi, voit tilata salasanan vaihto-ohjeet kirjautumissivulla olevan Salasana unohtunut? -linkin kautta. 

Kaikissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä tilaajapalveluun joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla numeroon 020 413 2277 (arkisin kello 8–16). Puhelun hinta soitettaessa 0204-alkuiseen numeroon on kiinteästä verkosta 8,35 senttiä/puhelu + 6,55 senttiä/min ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu ja 18,05 senttiä/min.

Osoitteenmuutos

Painetun Koneviestin tilaajana voit tarvittaessa tehdä väliaikaisen tai pysyvän muutoksen lehden jakeluosoitteeseen Omat tiedot -osiossa. Tehdäksesi osoitteenmuutoksen sinun tulee kirjautua sivustolle

Jakelun keskeytys

Omat tiedot -osiossa voit keskeyttää painetun Koneviestin jakelun tilapäisesti. Tehdäksesi jakelun keskeytyksen sinun tulee kirjautua sivustolle

Häiriöt jakelussa 

Painetun Koneviestin jakeluun liittyvistä häiriöistä voit ilmoittaa tilaajapalvelun yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse numeroon 020 413 2277 (arkisin kello 8–16). Puhelun hinta soitettaessa 0204-alkuiseen numeroon on kiinteästä verkosta 8,35 senttiä/puhelu + 6,55 senttiä/min ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu ja 18,05 senttiä/min.

Laskutusasiat

Laskutukseen liittyvistä asioista voit lähettää viestin tilaajapalvelun yhteydenottolomakkeella tai soittaa numeroon 020 413 2277 (arkisin kello 8–16). Puhelun hinta soitettaessa 0204-alkuiseen numeroon on kiinteästä verkosta 8,35 senttiä/puhelu + 6,55 senttiä/min ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu ja 18,05 senttiä/min.

Tilauksen päättäminen

Voit ilmoittaa tilauksesi päättämisestä tilaajapalvelun yhteydenottolomakkeella. Muistathan täyttää lomakkeelle nimesi, tilausnumerosi (löydät sen painetun lehden ylälaidasta ennen nimeäsi ja osoitettasi) sekä täydelliset osoitetietosi.  Voit päättää tilauksesi myös soittamalla numeroon 020 413 2277 (arkisin kello 8–16). Puhelun hinta soitettaessa 0204-alkuiseen numeroon on kiinteästä verkosta 8,35 senttiä/puhelu + 6,55 senttiä/min ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu ja 18,05 senttiä/min.

Maksuton rivi-ilmoitus kestotilaajille

Koneviestin kestotilaajana voit jättää enintään kahdeksan (8) rivin pituisen ilmoituksen painetun Koneviestin Lukijan kauppapaikan Ostetaan- tai Myydään-palstalle. Voit julkaista maksuttoman ilmoituksen kerran vuodessa. Etu on tarkoitettu yksityishenkilöille. Voit jättää ilmoituksen soittamalla numeroon 020 413 2449 (arkisin klo 8-16). Puhelun hinta soitettaessa 0204-alkuiseen numeroon on kiinteästä verkosta 8,35 senttiä/puhelu + 6,55 senttiä/min ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu ja 18,05 senttiä/min.

Lahjatilaus

Jos tilaat Koneviestin lahjaksi, niin voit halutessasi tulostaa lahjakortin tilauksen saajalle annettavaksi.