Metsä
Kokeilu Stihl Advance X-Vent

Stihlin uusi metsurikypärä tarjoaa runsaasti ominaisuuksia kaikille työskentelykeleille

Stihl toi kesällä markkinoille kokonaan uuden metsurinkypärämallin. Stihl Advance X-Vent on vahva vastaus tiukentuvassa kisassa varusteiden ominaisuuksien parantamisessa. Koneviesti kokeili, miten kypärä toimii tositöissä.
Tommi Hakala
Stihl on uudistanut turvavarustemallistoaan viimeisten vuosien aikana. Nyt on esitelty myös kokonaan uusi kypärämalli Advance X-Vent. Sen muotoilussa on huomioitu kuumatkin työolosuhteet – Koneviestin kokeilussa kypärä osoittautui myös erittäin hyväksi yleiskypäräksi.

Stihlin turvavarustemallistoon on tullut kaksi uutta tuulettuvaa Advance X-Vent -varustetta. Kesäkäytön takin lisäksi on saatavissa myös kokonaan uudistunut kypärämalli, turvahousuiksi kokonaisuuteen sopivat hyvin kevyet Advance X-Light -vyötäröhousut.

Uusi kypärä pääsi kokemaan Koneviestin kokeilussa kuivan ja kuuman kesän lisäksi syksyn sateet.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää