Metsä

Hakkuutyön keventäjä - Kesla 40LFe -sykesyöttöprosessori metsäperävaunussa

Hakkuutyössä raskaimmat vaiheet ovat karsinta ja kasaus. Yksi vaihtoehto keventää hakkuutyön rasittavuutta on traktorikäyttöisen prosessorin käyttö. Koneviesti kokeili Keslan uusinta versiota sykesyöttöisestä prosessorista, joka oli asennettu metsäperävaunuun.
Kesla Oy on jo pidempään valmistanut traktoreihin tarkoitettuja prosessoreita. Nykyisin valmistusohjelmassa on sykesyöttöinen 40LF-malli, jonka saa myös sähköohjattuna e-versiona.

Traktoriin kolmipistenostolaitteisiin kiinnitettävien prosessoreiden markkinoille on paljon tarjontaa maailmalla. Suomessa Kesla on valmistanut jo aikaisemmalla Patu-tuotemerkillä sekä syke- että rullasyöttöistä mallia. Oman hydrauliikan sisältänyt rullasyöttöinen malli on poistunut valmistuksesta, sen sijaan edullisempi ja traktorin hydrauliikalla toimiva sykemalli on edelleen valmistuksessa. Nyt Kesla 40 LF on saanut vaihtoehdoksi sähköohjatun e-mallin.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää