Maatalous
Fendt 6335 C

Fendt-puimuri nyt myös Suomessa – Fendtin puimurit esiteltiin Suomen markkinoille viime syksynä, tänä syksynä niihin oli mahdollista tutustua työnäytöksissä

Fendtin leikkuupuimurit esiteltiin Suomen markkinoille syksyllä 2018 Helsingin Maatalouskonemessuilla. Tänä syksynä puimuriin oli mahdollista tutustua työnäytöksissä.
Uolevi Oristo
Fendt 6335 C on tällä hetkellä ainut Suomessa myynnissä oleva Fendtin kohlinpuimurimalli. Lisäksi Suomessa myydään Ideal-sylinteripuimuria.

Fendtin puimurit täydentävät Agco Suomen puimuritarjontaa Sampo Rosenlewin malliston yläpuolella. Agco Suomelta kerrotaan, että Sampon mallistolla pystytään vastaamaan lähes 90 % kysynnästä, mutta Comia C12 -mallia tehokkaampaa puimuria tarvitseville ei ole ollut aiemmin tarjolla puimuria. Suomeen tuodaan Fendtin C-sarjasta vain kuusikohlimista 6335 C -mallia.

Lisäksi tarjolla on Agcon Ideal-malliston Fendt-puimureita.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää