Maatalous
MTech Wisu

Lannoituskarttoja voi tehdä MTech Wisu -viljelynsuunniteluohjelman lisäosalla

MTechin Wisu-viljelynsuunnitteluohjelmisto uudistuu. Kevään aikana ohjelmistoon tulee saataville uusi lisäosa, joka mahdollistaa esimerkiksi lannoituskarttojen tekemisen Isobus-yhteensopivalle GPS-ohjatulle levittimelle.
Uolevi Oristo
Wisulla luotu paikkakohtainen levityskartta näyttää Tellus Pro -terminaalin näytöllä tältä. Haluttua lannoitemäärää pellon eri kohdissa voi seurata traktorin edetessä näytön alaosasta ja määrän vaihtelun havaitsee parhaiten levittimen lautasten symbolien alla näkyvien kilomäärien muutoksesta.

MTechin Wisu-viljelynsuunnitteluohjelmisto uudistuu tammikuun 2019 alussa. Uusi palvelu korvaa nykyisen WebWisun ja on jatkossa osana Minun Maatilani -ohjelmistoa. Uudistuneeseen Wisuun tulee saataville kevään 2019 aikana lisäosa, jolla voidaan laatia TC-GEO yhteensopivia, Isobus-standardin mukaisia tehtävätiedostoja esimerkiksi lannoitteenlevittimille.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää