Maatalous
Esittely Claas Torion 1511

Kuormaimella karjatilalla

Maatalouden tehostuminen ja tilakoon kasvaminen aiheuttaa muutospaineita myös käytettävälle kalustolle. Etukuormaimella varustetulla traktorille on ilmaantunut kilpailijoita esimerkiksi farmikurottajan muodossa. Liperiläinen Vesa Eronen kuitenkin päätyi Claasin pyöräkuormaimeen.
Parhaan vakauden saavuttamiseksi Claas Torionin 123 kilowattinen moottori on sijoitettu mahdollisimman taakse. Koneeseen on lisätty erikoisuojia, kuten takapuntin puskuri.

Kurottajien läpilyöntiä maataloudessa on ennakoitu vuosia, mutta ainakin Suomessa lopullinen läpimurto on vielä kesken. Toisaalta osa maatalousyrittäjistä on todennut myös pyöräkuormaimen olevan sopiva osa tuotantoketjua. Liperiläinen Vesa Eronen päätyi vaihtamaan kurottajan pyöräkuormaimeen.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää