Huolto ja Työkalut

Huoltoauton virtajärjestelmän rakentaminen – sähkövarustelut itse asennettuna

Jos osaamista löytyy omasta takaa, voi huoltoauton asennukset tehdä itse. Tässä esimerkkinä vantaalaisen Sepnu Oy:n huoltoautoprojekti.
Julius Pietarinen
Invertterille virtaa tuottavat 440 Ah akusto ja latausmuunnin asennettiin hyllyjen alatasolle, jossa ne saatiin kiinnitettyä tukevasti tavaratilan lattiaan. Perimmäinen hyllykkö on Vanerexin valmistetta. Etualalla oleva taso on itse tehty. Hyllyn vasemmalle puolelle on sovitettu myös pienikokoinen kompressorijääkaappi eväitä varten.

Sepnu Oy tekee erilaisia kiinteistöjen huoltotöitä ja ongelmapuiden kaatoja. Tässä esitellyt sähköasennukset on tehty yrityksen itselleen varustelemaan huoltoautoon. Sähköjärjestelmän komponentit mitoitettiin ja hankittiin suurimmaksi osaksi Adistasta, joka myös neuvoi ja opasti asennuksien tekemisessä.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit