Ajoneuvot
Esittely Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS T3b

Kawasaki tuo mönkijämarkkinoille Brute Force 750 T3b -traktorimönkijän

Kawasaki on mönkijämarkkinoilla kokenut toimija, mutta mallistosta on kuitenkin puuttunut traktorimönkijä. Nyt Brute Force 750 T3b korjaa tilanteen ja täydentää malliston. Selvitimme uutuuden ominaisuudet maastossa ja maantiellä.
Seppo Nykänen
Perävaunu liikkuu Kawasakin perässä nöyrästi maastossa ja tiellä.

Kawasakilla on ollut aina paikkansa mönkijöiden historiassa, vaikka Suomessa merkki ei olekaan koskaan ollut myyntitilastojen kärjessä. Honda kehitti ensimmäisen 3-pyöräisen ATC90-mönkijän vuonna 1969, jonka jälkeen merkki sai touhuta markkinoilla yksin kymmenen seuraavaa vuotta. Yamaha tuli mukaan 1979, Kawasaki kolmantena 1981 ja Suzuki neljäntenä vuonna 1982. Jokainen näistä on tuonut mönkijöihin jotain uutta – Kawasaki toi esimerkiksi ensimmäisenä V-2-moottorin mönkijään.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit