Ajoneuvot
Kokeilu Opel Combo Cargo

Palkittu Opel Combo Cargo -pakettiauto tarjoaa mukavaa kyytiä

Neljännen sukupolven Opel Combo on pistetty täysin uusiksi. Perusmalli on vaihtunut Fiatista PSA:n alustaan. Uutukaisen myyntiä vauhdittaa sopivasti valinta vuoden 2019 Pakettiautoksi.
Opel Combo sai arvostetun International Van of the Year 2019 -palkinnon. Raati kiitteli mm. ajo-ominaisuuksia, mikä onkin Combon vahvin osa-alue. Näillä eväillä tavoitteena on nostaa Combo luokan kolmen myydyimmän joukkoon.

Opel Combon juuret ulottuvat vuoteen 1993. Opel Kadetin pakettiautoversion korvaajaksi luotu Combo perustui B-mallin Opel Corsaan. Myös toinen sukupolvi meni Opelin pohjalta, kunnes vuonna 2011 esitellyn kolmannen sukupolven Combon alustaksi vaihtui General Motorsin ja Fiatin yhteistyön seurauksena Fiat Doblo.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää