Ajoneuvot
Kokeilu Majava M 5035 J LJ 1350

Majava M 5035 J LJ 1350 -perävaunu on yksiakselisena näppärä liikuteltava – kantaa silti tukevasti jopa yli tonnin kuorman

Jarruttoman perävaunun kantavuus ei aina riitä painavampien tavaroiden kuljetukseen, vaikka ne lavalle sopisivatkin. Majavan M 5035 vastaa tähän ongelmaan sijoittuen kevytperävaunujen ja raskaampien kaksiakselisten vaunujen väliin.
Tommi Hakala
Majavan jousitus toimii hyvin raskaammallakin kuormalla, ja riittävien sidontapisteiden ansiosta lasti on helppo sitoa tukevasti.

Kokeilimme Majavan perävaunumalliston järeämmän yksiakselisen pään M 5035 -perävaunua monipuolisesti erilaisen tavaran kuljetuksessa. Mallistossa on lavakooltaan suurempiakin jarrullisia yksiakselisia vaunuja, mutta niiden kantavuus asettuu samoihin lukemiin testikärryn kanssa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää