Ajoneuvot
Esittely Reeper Patton

Reeper Patton on normaalista poikkeava traktorimönkijä – 1,1-litrainen moottori, jalkapolkimella hallittava kytkin ja täysmekaaninen vaihteisto ovat kuin autossa

Mopoauto Oy on aloittanut Reeper Patton -mönkijöiden maahantuonnin, tai kyseessä ovat rinnakkain istuttavat mallit. Ulkonäöltään ne muistuttavat enemmän autoja kuin perinteisiä rinnakkaistuttavia. Paitsi ulkonäöltään, ne poikkeavat myös tekniikaltaan muista T1b-traktoreista. Koeajolenkillä Patton hieman yllätti maastossa.
Seppo Nykänen
Maastossa hidas ykkösvaihde ja täydet lukot tuovat etenemiseen varmuutta. Maavaraa on vakiopyörillä vain 24 cm, joten pohjapanssari on välttämätön.

Suomalainen maahantuoja, Mopoauto Oy, on antanut kiinalaisvalmisteiselle GSMoon XYUTV 1100 -traktorimönkijälle nimen Reeper Patton. Syyksi hieman tavanomaisesta poikkeavalle nimelle kertoo yrityksen hallituksen puheenjohtaja Harri Nyholm, että ajopeli muistuttaa sotajeeppiä. Siten kuuluisan kenraalin sukunimi sopii tilanteeseen hyvin.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää