Ajoneuvot
Esittely Suzuki Jimny

Uusi neljännen sukupolven Suzuki Jimny — Näppärä maasturi minikoossa

Suzukin Suomeen maahantuotava automallisto sisältää vain nelivetoisia malleja. Yksi perinteisimmistä malleista on ollut pieni maastoauto, joka jo edellisessä sukupolvessa tunnettiin Jimnynä. Nyt se uudistuu, tai oikeammin palaa ulkomuodon osalta juurilleen.
Tommi Hakala
Autokaupan markkinoiden SUV-vimmaisessa uudistumisessa on uusi Suzuki Jimmy piristävä poikkeus. Se on kursailematon maastoauto, jossa ominaisuudet riittävät maastoajoon tai vaikkapa kaupunkialueiden talven lumiolosuhteissa painimiseen.

Suzuki on eräänlainen outolintu Suomen markkinoilla, sillä nykyisin maahantuotava mallisto sisältää vain nelivetoisia malleja. Suzuki ei ole globaalisti pieni tekijä autovalmistajien joukossa, sillä vuotuiseksi valmistusmääräksi vuodelle 2018 ennakoidaan peräti yli 3 miljoonaa autoa. Suomessa suosituin malli on ollut Vitara, jonka uudistunut malli saapuu lähiaikoina meillekin. Suzuki Swift Hybrid on myös kokoluokassaan suosittu, ja senkin myyntimäärät noussevat tänä vuonna 500 kpl tasolle.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää